KFIT STUDIO / GYM

Testimoniale

Parerile clientilor despre Alex Tudor in postura de dansator si coregraf

“White men can’t jump”, or so they say… Well, we beg to differ, our man is the Best Trainer and Kangoo Instructor: Alex Tudor Kfit

“La primele ore de dans parea ca am intrat intr-o sala de antrenament de la Cirque du Soleil. Mișcări incredibil de acrobatice pe care nu ai credea ca le poti executa, dar Alex preda coregrafia cu o așa naturalețe încât nici nu știi cand ai devenit dansator pe ghete.”

“Nu exista adjectiv potrivit pentru a descrie orele de kangoo dance. Superlativ sau excepțional nu pot surprinde pe măsura calitatile incontestabile ale lui Alex Tudor. Dansator desăvârșit, cu un ritm si o putere creatoare de neîntrecut.”

“Unic in ceea ce face! Nu poate fi asemuit cu nici un alt instructor. Toate miscarile se împletesc într-un dans plin de energie”

“Poate ca ati văzut ca in ultima vreme mulți se fac instructori si primesc diplome cu ușurintă, dar țin sa va spun ca experiența de ani de zile a lui Alex Tudor ca sportiv profesionist se vede in fiecare ora pe care o tine: poloist de performanța, câștigător a 6 campionate naționale de juniori si tineret, dansator profesionist, luptător Krav Maga, International Kangoo Jumps Presenter, cu nenumărate participări la conventii internationale.”

“Vii se pare un ansamblu de o suită căderi şi ridicări, de întinderi ale muşchilor ce sfidează limitele unui sport pe care, de altfel, il practica multă lume? Va așteptam la orele de Kangoo, acum ONLINE, cu însuși inventatorul stilului Kangoo Dance, @Alex Tudor KFit.”

“Ca un adevărat mozaic, a căruia desenare a fost înlesnită de arta dansului, a muzicii si expresivității, nu neaparat intr-o simbioza perfecta, pentru ca mai si greșim, dar intr-o alăturare total armonioasa, coregrafia lui Alex Tudor Kfit, inventator al stilului Kangoo Dance, are ca principala calitate faptul ca “nu se vede”, in sensul ca este greu de anticipat, făcând corp comun cu gandirea coregrafului, lucru ce ne face noua orele sa iasă din tiparele obișnuite.”

“Muzica a fost dintotdeauna o artă majoră, dar și mișcarea poate deveni o artă majoră, pentru că si dansul reprezintă un limbaj universal. Poate că sună clișeistic dar chiar dacă mișcarea ne e la îndemâna tuturor, toți având abilitatea de a face piruete sau sărituri, nu oricine poate duce mișcarea la rang de artă, așa cum face Alex Tudor Kfit, pentru că perfecțiunea atinsă printr-o tehnică desăvârșită nu este suficientă. Dansul are o mare carență, dacă nu transpare pasiunea dansatorului si a coregrafului.”

“Suntem convinsi ca mediocrii se vor limita la mișcări simple, la umbra siguranței că nu ies de pe muzică sau că nu se vor încurca ei înșiși. În schimb, cei înzestrați vor dansa cu inima, autodepășindu-se cu fiecare ocazie. Noi trăim cu intensitate acest dans, că altfel ar fi doar o banală oră de educație fizică.”

“Alex Tudor Kfit, preocupat în permanență de a realiza un dans în care să se vadă armonia și plasticitatea mișcărilor, expresivitatea brațelor, suplețea și aplombul corpului, reușește de fiecare data sa demonstreze ca a face o coregrafie de Kangoo Dance nu înseamnă sa ne limitam la mișcări simple.”

“Noi, cei din sala, părem a fi niște părți componente ale unui anume instrument la care interpretează coregraful. De așa atmosfera nu am avut parte la alte sali unde se tin ore de Kangoo.”

“Kangoo nu presupune sa te limitezi doar la miscarile de baza legate intr-o serie pe 8 timpi … nici vorba … va așteptam la orele lui Alex Tudor Kfit, International Presenter si INVENTATORUL Kangoo Dance ca sa reusiti sa descoperiți ceea ce înseamnă o coregrafie … dar clipurile fac mai mult decât o mie de cuvinte.”

“@Alex Tudor KFit, prin creativitatea si naturalețea cu care da fluiditate mișcărilor, vă va face sa vă îndrăgostiți iremediabil de Kangoo Dance.”

Ce spune antrenorul

“Orele noastre sunt de fapt despre oamenii care participă la ele … fără voi orele nu ar exista si nici eu nu aș putea concepe programe tailor-made. Vă aștept pe cât mai mulți sa va alăturați familiei KFit si să ne testăm limitele si să vedem ce programe putem concepe împreună. Voi faceți ora!”

“În viziunea lui, fiecare mişcare a dansatorilor săi trebuie să exprime tensiunile, înlăuntrul celui ce ființează prin dans, stările ce fac vie fiinţa, intraductibile în cuvinte, la granița unde se produce simbioza dintre instinct si pasiune.”

“Nu ne limitam doar la miscarile de baza … nu e păcat sa nu ne testam limitele?”

Gasiti mai multe testimoniale pe paginile de Facebook, Instagram si YouTube. Va multumim!