KFIT STUDIO

Programe

Kangoo Jumps Începători
luni si miercuri si vineri, ora 19:00


Aceasta ora se adresează celor care se urcă prima oară pe ghete, se exersează miscarile de baza si se face inițierea in coregrafie pentru a putea face trecerea către grupe de avansati. 

Kangoo DANCE
marți si joi ora 19:00


Se adresează: celor care iubesc dansurile, coregrafia si voia-bună. Program special creat de Alex Tudor, presenter international, unde elementele coregrafice se îmbina perfect cu elemente dea  precizie. Coregrafiile unice sunt rezultatul unei formule de succes, marca Alex Tudor: creativitate si mișcări de baza ce se împletesc intr-un dans cu note acrobatice.


Instructorii sunt special pregătiți să te învețe să iubești acest sport, iar rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe: la nivel fizic, psihic, emoțional.  Kangoo jumps este un sport cardio în care ardem 800-1000 de calorii într-o oră, ajută la slăbire, tonifiere, îmbunătăţeşte funcţiile cardio- vasculare, detoxifiază, ajută la însănătoşirea organismului și contribuie semnificativ la îmbunătățirea stării de spirit.

Programe FUNCTIONAL TRAINING


HIIT
sau Body Pump
luni, ora 20:00


Antrenamentul HIIT (High Intensity Interval Training) reprezinta o tehnica de antrenament cardio, unde se lucrează pe intervale iar fiecarui exercitiu pe interval i se acorda 30 de secunde. Acest tip de antrenament stimulează  metabolismul, astfel ca ajungi sa arzi mai multe grasimi – studiile arata ca antrenamentele HIIT ard cu pana la 30% mai multe calorii decat cele obisnuite. Unul dintre marile avantaje ale acestui tip de antrenament este ca veti continua sa ardeți calorii si grasimi chiar si dupa incheierea antrenamentului. Conform studiilor, 2 minute de HIIT sub forma de sprint au crescut rata metabolismului timp de 24 de ore dupa antrenament.

Antrenamentul Body Pump este un antrenament ce se bazeaza pe folosirea greutatilor medii si miscari repetate ce te vor ajuta sa dezvolti masa musculară si sa tonifiezi tot corpul. Printre beneficiile acestui timp de antrenament menționam: intensificarea metabolismului, contribuimd la arderea grăsimilor; creşterea rezistenţei organismului la efort; dezvoltarea musculaturii întregului corp deoarece lucrează absolut toate grupele de muşchi într-o singură sedinţă.

Tabata
marți, ora 19:00


Tabata este un antrenament pe intervale de mare intensitate care presupune executarea a  exercitii timp de 20 de secunde, urmate de o scurta pauza de 10 secunde. Acest ciclu se repetă de 8 ori pentru a face un interval complet. De la un interval la altul exercitiile devin din ce in ce mai complexe si solicitante.

La fel ca antrenamente similare pe interval, și la Tabata se mărește viteza metabolismului, și prin asta se ridică consumul de oxigen după antrenamet timp de 48 de ore de la terminarea exercițiilor. Acest lucru înseamnă că organismul dumneavoastră va continua să ardă grăsimi mult timp după ce părăsiți sala de sport.

ABS & TRX
miercuri, ora 19:00


Antrenamentul ABS presupune executarea unor exercitii de tonifiere pentru abdomen, in cea mai mare parte la saltea. Si acest tip de antrenament a fost conceput pe intervale unde se executa cate 18-20 repetari ale aceluiași tip de mișcare. 


Antrenamentul TRX presupune executarea unor exerciții in suspensie, folosindu-va de benzile TRX si propria musculatura. Printre beneficiile acestui tip de antrenament enumeram: antrenatea tuturor muschipor corpului, dezvoltarea fortei musculare, cresterea flexibilitatii, echilibrului si mobilității.

ADD-ON
joi, ora 19:00


Antrenamentul ADD-ON este un tip de antrenament special creat de Alex Tudor, rezultatul unor ani de experiența in antrenamente personalizate. Un program special creat si adaptat in funcție de participanții la ora care vă va ajuta sa ardeți calorii timp de 24 de ore după efectuarea antrenamentului. In cadrul acestui tip de antrenament, pe măsura ce numărul de repetari se micșorează, pe atât de mult creste nivelul de complexitate al exercițiilor.

KFIT

Articole