KFIT STUDIO

Programe

Programe de lucru individual în orarul de funcționare 07:00 – 23:00 de luni până vineri, 10:00 – 19:00 sâmbăta și 10:00 – 17:00 duminica.

Antrenamente Personalizate cu Alex Tudor, cunoscut in lumea fitnessului atât pentru impresionantul palmares drept poloist de performanță la echipa de juniori, cât și pentru numeroasele participări la convenții de specialitate. Fiind la curent cu noile tendințe în lumea fitness-ului și având multă experiență în domeniu, vă poate propune un program de lucru și nutriție personalizat care să vă ajute să vă atingeți obiectivul cât mai repede cu putință.

În primă fază este necesar să învățați cum se lucrează corect pentru a evita accidentările și pentru a putea beneficia la maximum de timpul alocat și efortul depus, iar tocmai de aceea este recomandat să lucrați sub stricta supraveghere a lui Alex, pentru că doar el vă poate ghida astfel încât să vă antrenați eficient.

Avantajul unui program personalizat este că veți fi constant monitorizat, corectat și încurajat pentru a putea depăși eventualele blocaje sau surmenaje.

KFIT

Articole